BESTILLING & LEVERING

 

Bestilling

For at afgive en ordre i vores webshop skal du vælge den eller de varer, du vil købe, og tilføje den til din indkøbskurven. Når du er klar til at betale, skal du gå videre til kassen, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger og vælge, hvordan du ønsker at få leveret pakken.

Vi sender altid med GLS

  

Levering 

Vi bestræber os på at levere dine ordrer så hurtigt som muligt. Når din ordre er afgivet korrekt, tager vi os personligt af din ordre og sigter mod at pakke og afsende din ordre inden for 24 timer. Du vil modtage din ordre inden 1-3 hverdage derefter.

 

 

 

Ombytning, retur og refusion

 Ombytning

Ønsker du at ombytte din vare, skal du skrive en note og vedlægge noten i retur pakken. I noten skal du skrive dit navn, ordrenummer og det produkt, du vil skifte til eller at du ønsker penge retur. Det er vigtigt, at du skriver nøjagtigt, hvilken farve, størrelse og produkt du vil bytte den til. Ombytningen skal ske senest 14 dage efter du har modtaget din pakke.

 

Retur

Retur skal ske senest 14 dage efter du har modtaget din pakke. Pakken skal sendes med levering via GLS, og vi anbefaler dig altid at sende pakken med forsikrings- og sporingsnummer, da du er ansvarlig for pakken, indtil vi modtager den.

Sommerstudios refunderer det fulde beløb for returvaren (e), og du er ansvarlig for returomkostningerne ved forsendelse. Vær opmærksom på, at refusionen krediteres det kreditkort, der oprindeligt blev brugt ved køb af varerne. 

Det kan tage 10-14 hverdage, før beløbet vises på din bankkonto, men det kan også overføres så hurtigt som 2-5 arbejdsdage, det kommer an på hvilken bank du har.

Du modtager en e-mail, så snart vi har startet refusionsprocessen.

 

Send pakken til vores adresse:
 
 ATT: SOMMERSTUDIOS
 
Store Kongensgade 74, st. 2,
 
1264 København K
 
Danmark

 

Mail: Info@sommerstudios.dk