Om Sommerstudios

 

Mit navn er Mathilde og jeg står bag Sommer Studios.
Da jeg startede Sommer Studios i sommeren 2020, var min plan, at jeg skulle producere alt i eget mærke selv, men en måned efter jeg lancerede de første produkter på webshoppen, blev jeg gravid med min datter og måtte derfor ændre kurs.

Derfor, udover at forhandle mit eget økologiske mærke, satte jeg mig for også at ville forhandle mine børntøjsfavoritter til mine egne to børn. Nemlig tøj fra små udenlandske brands, som man ikke kan finde andre steder i Danmark og hvor kvalitet og design, efter min mening, er den bedste man kan få. 
De fine styles du finder på hjemmesiden, er primært mærker fra Sydkorea, hvor de både designer og producere alt i Sydkorea.  

Men ja det er mig der er hænderne bag. Det vil sige at jeg er en ‘1 man army‘- Jeg styrer Instagram, indkøb, webshop og pakning af ordre selv, og prøver at nå alt hurtigere end hvad er muligt.

Dertil vil jeg også sige tak for jeres tålmodighed sommetider. Men ikke mindst tak for alle jeres ordrer og store interesse for min lille virksomhed. Det betyder meget❤️