BESTILLING & LEVERING

 

Bestilling

For at afgive en ordre i vores webshop skal du vælge den eller de varer, du vil købe, og tilføje den til din indkøbskurven. Når du er klar til at betale, skal du gå videre til kassen, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger og vælge, hvordan du ønsker at få leveret pakken. Husk vi tilbyder fri fragt på ordre over 500Kr

Vi sender altid med GLS

Du kan betale med Kort, Mobilepay, Applepy, Shoppay og flere. 

  

Levering 

Vi bestræber os på at levere dine ordrer så hurtigt som muligt. Når din ordre er afgivet, tager vi os personligt af din ordre og sigter mod at pakke og afsende din ordre inden for 1-2 dage. Du vil modtage din ordre inden 1-2 hverdage efter den er afsendt.

 

Ombytning, retur og refusion

 Ombytning

Ønsker du at ombytte din vare, skal du skrive en note og vedlægge noten i retur pakken. I noten skal du skrive dit navn, ordrenummer og det produkt, du vil skifte til eller at du ønsker penge retur. Det er vigtigt, at du skriver nøjagtigt, hvilken farve, størrelse og produkt du vil bytte den til. Ombytningen skal ske senest 14 dage efter du har modtaget din pakke.

 

Retur

Retur skal ske senest 14 dage efter du har modtaget din pakke. Pakken skal sendes med levering via GLS, og vi anbefaler dig altid at sende pakken med forsikrings- og sporingsnummer, da du er ansvarlig for pakken, indtil vi modtager den.

Sommerstudios refunderer det fulde beløb for returvaren (e), og du er ansvarlig for returomkostningerne ved forsendelse. Vær opmærksom på, at refusionen krediteres det kreditkort, der oprindeligt blev brugt ved køb af varerne. 

Det kan tage op til 10 hverdage, før beløbet vises på din bankkonto, men det kan også overføres så hurtigt som 2-5 arbejdsdage, det kommer an på hvilken bank du har.

Du modtager en e-mail, så snart vi har startet refusionsprocessen.

 

 
Send pakken til vores adresse:
 
SOMMERSTUDIOS
Egeskovvej 22, nr 40 
3490 Kvistgård
 
Danmark

 

Mail: Info@sommerstudios.dk

TLF: 53 77 06 04 

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at sende en email til info@sommerstudios & på telefon 52 64 16 12