Størrelseguide

At vælge størrelse til dit barn kan være en udfordring, da alle små børn er meget forskellig i størrelsen. Som udgangspunkt køber vi kun tøj ind til webshoppen som er tøj der er fleksibelt, blødt og let for alle børn at bevæge sig i. 

Vi har prøvet at lave en guide nedenfor så det kan blive lettere og mere håndgribeligt at vælge størrelse på vores tøj. Jeg vil dog altid rådgive til at gå udefra den størrelse der står under hvert enkelte produkt her på webshoppen - da det er den gældende størrelse. 

Vi råder altid vores kunder til at vælge lidt større størrelse end den størrelse dit barn bruger på nuværende tidspunkt, på den måde kan du bruge tøjet i længere tid og skåner derfor både miljøet og økonomi, da dit barn kan bruge tøjet i længere tid. 

 

Alder

Størrelse

Cm

 

1-2 ÅR

 

 

XS

 

74-86

 

2-3 ÅR

 

 

S

 

86-98

 

3-4 ÅR

 

 

M

 

98-110

 

4-5 ÅR

 

 

L

 

110-120

 

5-6 ÅR

 

 

XL

 

120-130

 

6-7 ÅR

 

 

XXL

 

130-140


 

Ønsker du at tøjet skal sidde løst, og have et mere baggy fit råder vi dig til at gå én størrelse op, og derfra smøre ærmer eller bukseben op efter behov. 

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at sende en email til info@sommerstudios & på telefon 52 64 16 12 / du kan for hurtigt svar også sende en SMS :-)